Luați la control
Inspectorii DSV au finalizat, săptămâna trecută, peste 100 de controale. Atât cantitatea de carne ridicată de autorități la limita termenului de valabilitate, cât și lactatele și celelalte produse au fost în cantitate mai mică decât în perioada anterioară. 106 unități de producție, depozitare și comercializare a produselor au fost inspectate de reprezentanții DSVSA pe parcursul săptămânii trecute. Printre ele se numără un centru de prelucrare a laptelui, 2 carmangerii, patru laboratoare cofetărie-patiserie, mai multe unități de producție depozite alimentare sau de panificație. La solicitarea agenţilor economici au fost retrase de la vânzare la limita termenului de valabilitate de operatorii economici mii de kilograme de carne şi produse din carne, lapte şi produse lactate, peşte şi produse din peşte, produse de panificaţie şi patisserie, ouă și alte produse alimentare.
Produsele ajung la valoarea totala de peste 60 de mii de lei. Cu toate acestea, cantitatea lor este mai mică decât în perioada sărbătorilor când au ajuns la limita termenului de valabilitate multiple cantități de produse.
Reporter: Alexandra Uveghes ; Imagine: Cristi Caciauna
[youtube_video id=”QARp6Oyl6kE”]